Vem är Hundföraren?

Ni har säkert sett namnet Hundföraren flasha förbi nu och då, kanske lagt märke till Gråhunden som nästan alltid finns med i annonser och banners.
Vem är då Hundföraren?
Jo, Christoffer heter jag som äger företaget Hundföraren sedan 2004. Jägare sedan barnsben, uppvuxen med hundar och har haft en gråhund, Zantos, som tyvärr blev blind (6 år ung) och numer finns i hundhimlen. Är just nu mellan hundar.
Jag är utbildad skytteinstruktör, utbildat eftersöksekipage (polisens kontaktman vid viltolycka), intresserad av hunddressyr och hundar i allmänhet.

Hundförarens hemsida har medvetet en ganska neutral profil för att respektera de som inte är jaktintresserade men som ändå finner Hundförarens hemsida bra att handla från. Vår ambition är att det ska fortsätta vara så.

Affärsidé
Att Inspirera och Utrusta det nordiska folkhemmet med produkter som vi själva använder och tror på.

Vi på Hundföraren hälsar Er välkomna!

Hundföraren erbjuder produkter för jakt, hund och eftersök.

På hundsidan kan vi kan erbjuda hundhalsband och hundkoppel där baggens ryckdämpade koppel är mångas favorit. En annan kundfavorit är signalväst till hunden. Inom hundsegmentet kan vi också erbjuda spårlinor och spårselar. En ny favorit som vi börjat med är dragsele till de dragvilligare hundarna. På tal om dragvillig, Baggens hundförarbälte finns också sedan länge i vårt sortiment. Om din hund skäller mycket när du inte är hemma finns antiskallhalsband med citrondoft. Om ni jagar med stående hund finns canibeep signalhalsband så att hunden hörs då den står för fågeln. 

På jaktsidan erbjuder vi produkter både före, under och efter jakten. Exempel på detta är skytteglasögon för bättre resultat på Trap’en eller Skeet’en. Varningsskyltar för att informera allmänheten, termosar, en grillpinne för koven kanske. Vapenrem och patronbälte är inte så tokigt. Är kolven för låg kan du skaffa dig en kolvkamshöjare. En midjeväska att bära det viktigaste som t.ex. toapapper. Ett jakthorn och en kniv kan vara bra att ha. För att minska din profil kan ett bra kamouflage vara på sin plats, synnerligen effektivt må jag säga. Ibland blir det mörkt innan man kommer från passet och då kan en bra pannlampa vara en klok investering. Håller man på med eftersök så är en bra eftersökslampa a och o om man ska lyckas.