=Investera i laddstolpe BRF Göteborg=

Att investera i laddboxar och laddstolpar i BRF i Göteborg och i övriga Sverige börjar att bli allt vanligare. Allt fler bostadsrättsföreningar vill investera i olika laddlösningar för sina medlemmar. Detta beror bland annat på att fler medlemmar byter ut sina fossildrivna fordon till mer miljövänliga alternativ, som till exempel elbilar eller laddhybrider. Många som är medlemmar i BRF i Göteborg vill vara med och påverka framtiden genom att göra bra miljöval och därmed sluta använda sig av vanlig bensin eller diesel.

Fördelarna av en laddstation

Det är ett tecken i tiden att bostadsrättsföreningar, oavsett om det är en BRF i Göteborg eller någon annanstans i Sverige, väljer att satsa på laddboxar eller laddstolpar. Eftersom allt fler medlemmar i bostadsrättsföreningarna väljer en elbil är det ett bra beslut att investera i en Otrolig Laddstolpe BRF Göteborg och något som på sikt kommer att höja priset på bostadsrätterna. Genom att ge medlemmarna tillgång till en närbelägen laddstation underlättar man för medlemmarna samtidigt som de får tillgång till billig el och kan ladda sin bil när som helst på dygnet.

Kostnaden för laddstolpe BRF Göteborg

Kostnaden har självfallet stor betydelse när en bostadsrättsförening överväger om den ska investera i laddstolpar. Även om priserna ständigt sjunker är det viktigt att göra en ordentlig upphandling och begära in offerter från så många leverantörer som möjligt. Vid upphandlingen är det viktigt att föreningen är tydlig med vad det är för typ av laddningslösning som man önskar. I annat fall riskerar man att offerterna avser installationer som inte är intressanta för föreningen och dess medlemmar. Det blir också enklare att jämföra olika offerter med varandra om de avser i princip samma typer av lösningar. När det väl finns ett antal offerter på bordet återstår endast att hitta den offert som har den mest fördelaktiga lösningen och därefter är det upp till medlemmarna att besluta om den ska accepteras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *