Hundföraren
Jakt, Hund & Eftersök

Camoset Hardwoods Snow

385 kr 770.00 kr
Välj storlek:

Obs. priset kan variera utifrån vilket val ni gör.

Swedteam


Överdragskläder för den vita årstiden! Denna modell är tillverkad i 100% Tactel Nylon och ersätter den tidigare modellen tillverkad i Bomull/Polyester.
- Den nya väven är gör att man får ett än tunnare och smidigare plagg utan att slitstyrkan blir sämre. Väven har dock en sådan tjocklek att underplaggen inte lyser igenom. Den nya väven gör även att modellen har fått ytterligare motståndskraft mot fukt och väta. En ny form av våttryck går djupt in i väven, vilket medför att camo-trycket håller färgen även efter ett mycket stort antal tvättar.
- Observera att modellen inte prasslar, utan är lika tyst som tidigare! Tactel Nylon gör också att modellen inte krymper vid tvätt.
- Jacka är försedd med tvåvägs frontkedja och två stora förvaringsfickor med lock. Jackan har resår i ärmarna och den integrerade huvan är fastsydd och regleras med dragsnöre - även nedtill på jackan finns dragsnöresreglering. Byxan är försedd med dragkedjor i sidan för att man alltid skall komma åt byxfickorna under. Upptill och nedtill styrs passformen med resår.